Videoteca

Tots els documentals - Gènere i Salut, Violència de Gènere, Condicionats de salut, Patents de medicaments - són d'ús lliure.

Si organitzes alguna activitats i fas algun passi, ens ho podràs fer saber?

Si vols que t'acompanyem, digue'ns-ho!

19.3.18

thumbnail

Rompamos el silencio

L’apoderament de la dona és una eina fonamental davant l’assetjament sexual. Està en les mans de totes i tots acabar amb la violència masclista. 

- Realització: Andrea Homorozan, David Maldonado, Eric Delgado, Lies Oufighou, Milena Delgado i Yasmina Sabadus.

- Actor i actriu: David Maldonado i Yasmina Sabadus.

- Equip tècnic: Andrea Homorozan, Eric Delgado, Lies Oufighou i Milena Delgado.

- Talleristes: Jordi Campeny i Raquel Marques.

Aquest curtmetratge ha estat elaborat per alumnes de 3er d'ESO (curs 2016-2017) de l'IES La Guineueta de Barcelona que han participat en el projecte d'Aprenentatge i Servei "GenereM Salut Global". En el projecte hem actuat i reflexionat sobre com el gènere condiciona el dret a la salut de les persones, i com condiciona el nostre dia a dia i les nostres actituds vers el nostre entorn. “GenereM Salut Global” és un projecte de Farmamundi, realitzat amb la col·laboració de Drac Màgic i de l’Associació Candela, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.


Castellano: 

El empoderamiento de la mujer es un arma fundamental ante el acoso sexual. Está en las manos de todas y todos acabar con la violencia machista.

- Realización: Andrea Homorozan, David Maldonado, Eric Delgado, Lies Oufighou, Milena Delgado y Yasmina Sabadus.

- Actor y actriz: David Maldonado y Yasmina Sabadus.

- Equipo técnico: Andrea Homorozan, Eric Delgado, Lies Oufighou y Milena Delgado.

- Talleristas: Jordi Campeny y Raquel Marques.

Este corto ha sido elaborado por alumnos de 3º de ESO del IES La Guineueta de Barcelona que han participado en el proyecto de Aprendizaje y Servicio "GenereM Salut Global". En el proyecto hemos actuado y reflexionado sobre como el género condiciona el derecho a la salud de las personas, y como condiciona nuestro día a día y nuestras actitudes hacia nuestro entorno. "GenereM Salut Global" es un proyecto de Farmamundi, realizado en colaboración con Drac Màgic y Associació Candela, con el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona.

Subscriu-te per Email

Deixa'ns el teu mail i rebràs les informacions per correu electrònic

-