Videoteca

Tots els documentals - Gènere i Salut, Violència de Gènere, Condicionats de salut, Patents de medicaments - són d'ús lliure.

Si organitzes alguna activitats i fas algun passi, ens ho podràs fer saber?

Si vols que t'acompanyem, digue'ns-ho!

19.3.18

thumbnail

No hay cajas

Els rols de gènere se’ns assignen des del naixement en funció del nostre sexe, però si en som conscients, podem evitar caure en estereotips.

- Realització: Leila Oufighou, Alba Chicharro, Lorena Chen, Joel Llerena i Carla Salamanca.

- Actrius i actor: Leila Oufighou, Alba Chicharro, Lorena Chen, Joel Llerena i Carla Salamanca.

- Equip tècnic: Sherin Salgado, Nayara Rodríguez, Alexandra Lasluisa, Carlos Palma. Kamila Gray i Matheus Do Prado.

- Talleristes: Raquel Marques i Jordi Campeny.

Aquest curtmetratge ha estat elaborat per alumnes de 3er d'ESO (curs 2016-2017) de l'IES La Guineueta de Barcelona que han participat en el projecte d'Aprenentatge i Servei "GenereM Salut Global". En el projecte hem actuat i reflexionat sobre com el gènere condiciona el dret a la salut de les persones, i com condiciona el nostre dia a dia i les nostres actituds vers el nostre entorn. “GenereM Salut Global” és un projecte de Farmamundi, realitzat amb la col·laboració de Drac Màgic i de l’Associació Candela, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.


Castellano: 

Los roles de género se nos asignan desde el nacimiento en función de nuestro sexo, pero si somos conscientes, podemos evitar caer en estereotipos.

- Realización: Leila Oufighou, Alba Chicharro, Lorena Chen, Joel Llerena y Carla Salamanca.

- Actrices y actor: Leila Oufighou, Alba Chicharro, Lorena Chen, Joel Llerena y Carla Salamanca.

- Equipo técnico: Sherin Salgado, Nayara Rodríguez, Alexandra Lasluisa, Carlos Palma. Kamila Gray y Matheus Do Prado.

- Talleristas: Raquel Marques y Jordi Campeny.

Este corto ha sido elaborado por alumnos de 3º de ESO del IES La Guineueta de Barcelona que han participado en el proyecto de Aprendizaje y Servicio "GenereM Salut Global". En el proyecto hemos actuado y reflexionado sobre como el género condiciona el derecho a la salud de las personas, y como condiciona nuestro día a día y nuestras actitudes hacia nuestro entorno. "GenereM Salut Global" es un proyecto de Farmamundi, realizado en colaboración con Drac Màgic y Associació Candela, con el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona.

Subscriu-te per Email

Deixa'ns el teu mail i rebràs les informacions per correu electrònic

-