Videoteca

Tots els documentals - Gènere i Salut, Violència de Gènere, Condicionats de salut, Patents de medicaments - són d'ús lliure.

Si organitzes alguna activitats i fas algun passi, ens ho podràs fer saber?

Si vols que t'acompanyem, digue'ns-ho!

15.3.18

thumbnail

Jo decideixo sobre el meu cos, i tu?

Quina és la importància dels mètodes anticonceptius? Ens importa a tots, nois i noies, i tots ens hauríem d'informar. Per això, mai és tard per informa-te'n i actuar amb seguretat. Reflexiona, cuida't i protegeix-te, que de cos només n'hi ha un.

Realització: Adrià Martínez, Helena Pibernat, Laia Balcells, Kali Dambelleh, Manel Vega.

Aquest vídeo ha estat elaborat per alumnes de 3er i 4rt d'ESO de l'Institut de Sils (Girona) participants en el projecte d'Aprenentatge i Servei "GenereM Salut Global". En el projecte hem treballat sobre el gènere com a condicionant del dret a la salut, apropant-nos a situacions de vulneració dels drets de les dones en el Sud global, així com a reflexionar sobre les analogies en el nostre entorn i sobre les pròpies pràctiques i actituts al respecte. Els vídeos resultants del procés d'aprenentatge permetran dur a terme una campanya de sesnibilització sobre la temàtica a la resta de la comunitat educativa i al poble.

GenereM Salut Global és un projecte de Farmamundi, realitzat amb la col•laboració de Drac Màgic i Associació Candela, amb el finançament de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

https://www.farmamundi.org

https://www.facebook.com/farmamundi/

https://twitter.com/farmamundi 

Yo decido sobre mi cuerpo, ¿y tú?

¿Cuál es la importancia de los métodos anticonceptivos? Nos importa a todos, chicos y chicas. Por eso, nunca es tarde para informarte y actuar con seguridad. Reflexiona, cuídate y protégete, que cuerpo sólo hay uno.

Realización: Adrià Martínez, Helena Pibernat, Laia Balcells, Kali Dambelleh y Manuel Vega.

Este vídeo ha sido elaborado por alumnos de 3º y 4º de ESO del Instituto de Sils (Girona) participantes en el proyecto de Aprendizaje y Servicio "GenereM Salut Global". En el proyecto hemos trabajado sobre el género como condicionante del derecho a la salud, acercándonos a situaciones de vulneración de los derechos de las mujeres en el Sur global, así como reflexionando sobre las analogías en nuestro entorno y sobre las propias prácticas y actitudes al respecto. Los vídeos resultantes del proceso de aprendizaje permitirán llevar a cabo una campaña de sensibilización sobre la temática en el resto de la comunidad educativa y del pueblo.

"GenereM Salut Global" es un proyecto de Farmamundi, realizado en colaboración de Drag Màgic y Asociación Candela, con la financiación de la Agencia Catalana de Cooperación al Desarrollo.

Subscriu-te per Email

Deixa'ns el teu mail i rebràs les informacions per correu electrònic

-