Videoteca

Tots els documentals - Gènere i Salut, Violència de Gènere, Condicionats de salut, Patents de medicaments - són d'ús lliure.

Si organitzes alguna activitats i fas algun passi, ens ho podràs fer saber?

Si vols que t'acompanyem, digue'ns-ho!

9.3.18

thumbnail

Acció de teatre de carrer: "La salut de les dones"

Acció de teatre de carrer: "La salut de les dones" (Barcelona)

El passat dia 11 de maig de 2016, al barri del Raval de Barcelona, 28 dones van celebrar el 28 de maig, dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones amb l'acció de teatre de carrer: "La salut de les dones".

L'obra va ser creada col•lectivament en un taller de 16 hores, dinamitzat pel Colectivo de Mujeres de Matagalpa (Nicaragua) en el marc del projecte "El gènere com a condicionant en l'accés a la salut", coordinat per Farmacèutics Mundi Catalunya, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

Castellano:

El día 11 de mayo de 2016, en el barrio del Raval de Barcelona, 28 mujeres actuaron para celebrar el 28 de mayo, día Internacional de Acción para la Salud de las Mujeres.

La obra fue creada colectivamente en un taller de 16 horas, dinamizado por el Colectivo de Mujeres de Matagalpa (Nicaragua) en el marco del proyecto "El género como condicionante en el acceso a la salud", coordinado por Farmacèutics Mundi Catalunya, con financiación del Ajuntament de Barcelona.

Subscriu-te per Email

Deixa'ns el teu mail i rebràs les informacions per correu electrònic

-