Videoteca

Tots els documentals - Gènere i Salut, Violència de Gènere, Condicionats de salut, Patents de medicaments - són d'ús lliure.

Si organitzes alguna activitats i fas algun passi, ens ho podràs fer saber?

Si vols que t'acompanyem, digue'ns-ho!

19.3.18

thumbnail

Temps d'Écoute - Tràiler català

“Temps d’Écoute” reflexa la lluita de les dones congoleses pel dret a la salut a la República Democràtica del Congo. El film de Farmamundi aborda mitjançant varis testimonis la qüestió del gènere, sense victimisme, com un condicionant d’accés a la salut, però trencant el clixé de les dones i societats africanes com a passives, pobres i sense iniciativa, i mostrant a la societat congolesa organitzada, activista i líder en la lluita per la defensa dels seus drets. El fil conductor és l’experiència de més de 10 anys de l’associació de dones congoleses Femmes Engagées pour la Promotion de la Santé Intégrale (FEPSI) dedicada a l’atenció mèdica-psicològica-jurídica-socioeconòmica de víctimes de violència sexual, persones seropositives i desplaçades de guerra. 

El documental és una producció de Mamma Team (dirigit per Pol Penas) realitzada amb la col•laboració de la ONG congolesa FEPSI i compta amb el finançament de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i els laboratoris Cinfa.


Subscriu-te per Email

Deixa'ns el teu mail i rebràs les informacions per correu electrònic

-